Ze luistert aandachtig en geeft de ander ruimte

Ik heb met Anneke samen gewerkt op de Tijd en Ruimte. En heb haar ervaren als heel betrokken bij zowel de studenten als collega’s en ouders. Heel geïnteresseerd in de ander en de behoeften van de ander. Ze luistert aandachtig en geeft de ander de ruimte. Daarbij is ze heel kalm, rustig en stabiel. Ze staat open om te blijven leren, ontwikkelen en verdiepen.

Anneke is een rustige vrouw en heel geduldig.

Anneke werkt als begeleidster en docent Engels op onze school, democratische school Libertad in Prinsenbeek. Anneke is een rustige vrouw en heel geduldig. Dit wordt erg gewaardeerd door de leerlingen en zorgt ervoor dat ze een goede aansluiting met ze heeft. Als collega werk ik graag met haar samen vanwege haar enthousiasme. Ze denkt graag mee in het maken van nieuwe plannen ten behoeve van de leerlingen en de school.

Ik kon altijd aangeven wat ik fijn vond aan de lessen en wat ik graag anders zou zien.

Persoonlijk heb ik met Anneke hele goede ervaringen wat betreft de Engelse lessen. Samen met haar heb ik kunnen kijken wat het beste bij mij paste en hoe we dit gingen aanpakken. Ik kon altijd aangeven wat ik fijn vond aan de lessen en wat ik graag anders zou zien. Anneke is een hele aardige, rustige vrouw die goed naar je luistert en op een duidelijke manier kan uitleggen en te werk gaat.

Samen met Anneke hebben we weer duidelijk kunnen scheppen en samen naar oplossingen gezocht

Anneke is een rustige vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. Door de Corona tijd en andere dingen waar ik al tegen aan liep ben ik bij Anneke terecht gekomen om online gesprekken te voeren. Samen met Anneke hebben we weer duidelijkheid kunnen scheppen en naar oplossingen gezocht. Deze moeilijke periode ben ik daardoor beter doorgekomen. Hartelijk dank.