Bijles Engels

Als je bijles Engels nodig hebt dan kan ik je daar als docent Engels in begeleiden.
Met jaren van ervaring voor de klas help ik je om je inzicht te geven in de stof die je lastig vindt. Het één op één werken met leerlingen op de democratische school waar ik werk,
laat me duidelijk de voordelen zien van het precies kunnen afstemmen.
De juiste aanpak is dan snel gevonden.

Na eventueel nog een beetje schuiven en aanpassen vinden we ook voor jou de fijnste manier van werken. We zullen in het begin vooral bezig zijn met het vergroten van je zelfvertrouwen wat betreft Engels. Door oefeningen te gebruiken die niet te makkelijk en niet te moeilijk zijn
en je uit te dagen om steeds net een stapje verder te gaan zal je zien
dat ook jij dit mooie vak zal gaan begrijpen.
Dat het grootste gedeelte van het Engels neerkomt op steeds dezelfde regels, die,
als je ze weet te gebruiken eigenlijk best wel logisch zijn.

Anneke is een rustige vrouw en heel geduldig.

Anneke werkt als begeleidster en docent Engels op onze school, democratische school Libertad in Prinsenbeek. Anneke is een rustige vrouw en heel geduldig. Dit wordt erg gewaardeerd door de leerlingen en zorgt ervoor dat ze een goede aansluiting met ze heeft. Als collega werk ik graag met haar samen vanwege haar enthousiasme. Ze denkt graag mee in het maken van nieuwe plannen ten behoeve van de leerlingen en de school.

Linda

Als ik zeg dat ik het niet snap legt ze het nog beter uit zodat ik het wel snap.

Ze geeft heel fijn les aan mij. Als ik zeg dat ik het niet snap legt ze het nog beter uit zodat ik het wel snap. Het is fijn dat Anneke mij Engels geeft. Ik zou niet weten wat er slecht is aan de lessen. Helemaal top dus.
Veerle

Ik kon altijd aangeven wat ik fijn vond aan de lessen en wat ik graag anders zou zien.

Persoonlijk heb ik met Anneke hele goede ervaringen wat betreft de Engelse lessen. Samen met haar heb ik kunnen kijken wat het beste bij mij paste en hoe we dit gingen aanpakken. Ik kon altijd aangeven wat ik fijn vond aan de lessen en wat ik graag anders zou zien. Anneke is een hele aardige, rustige vrouw die goed naar je luistert en op een duidelijke manier kan uitleggen en te werk gaat.

Femke